Utställningsanmälan öppnar den 19 januari

Lördagen den 17 juni på Kalmartravet.

Har du ett entusiastfordon, nyare eller äldre som har ett utställningsvärde? Då är du välkommen att ställa ut på Kalmar On Wheels.

Du ställer ut lördagen den 17 juni. Under festivalens öppettider, 11:00 – 17.00 måste fordonet stå på utställningsområdet. Vi släpper in utställningsfordon både under fredag eftermiddag och lördag morgon. Under fredagsnatten bevakas området. Mer information skickas ut till utställare före evenemanget.

Anmälan av fordon

SÅ HÄR ANMÄLER DU DITT FORDON.

Du anmäler dig och ditt fordon genom formuläret nedan. Anmälan sker i tre steg, först lite information om dig så att vi kan skicka ut information och fordonsskyltar till utställningen. Sedan anmäler du ditt fordon. Vi ser gärna att du bifogar en bild, det gör det lättare för de som planerar placeringen av fordonen. Varje person har rätt att anmäla fritt antal fordon. Där efter kommer du till biljettsidan och måste köpa en utställarbiljett (95 kr/person). Denna är knuten till utställaren och det krävs bara en biljett per person oavsett hur många fordon man anmält. Denna biljett gäller även som entrébiljett. Därför gäller den per person och kan också köpas till passagerare.

I utställaravgiften ingår entréavgift, bilskylt, välkomstinformation (goodiebag) samt kaffe och fralla som serveras innan publiken släpps in. 

Har du fler än ett fordon med samma ägare du vill ställa ut, vänligen kontakta oss här,

Vid anmälan om utställning av fordon går du med på att dina personuppgifter registreras för att utställare skall kunna kontaktas. Uppgifterna säljs inte vidare eller används i annat syfte än att skicka ut information från organisatören. Registrerad person kan när som begära att raderas ut registret.

* Utställningsskylt

När ni kommer till utställningen tilldelas ni en skylt med lite uppgifter om fordonet. Skylten är tänkt för att ge lite mer information till besökarna, till vänster är ett exempel på hur skylten kommer att se ut. De uppgifter som är markerade med * i formuläret ovan kommer att användas för att tillverka skylten. Skriv gärna en beskrivning av bilen, gärna någon spännande kuriosa.

Har du problem med anmälan via formuläret ovan kan du skriva informationen från rutorna med stjärna i ett mail. Använd knappen nedan.

Sponsorer och utställare

Är du intresserad av vilka paket vi har för sponsorer eller att du vill köpa plats för att sälja saker. Vänligen kontakt oss nedan så skickar vi gärna mer information.

Sponsoransvarig

daniel@danidapartner.se